Hur man återställer likes och kommentarer på instagram efter avblockering


Hur kan jag få tillbaka dem? Enligt Instagram, när du blockerar en följare försvinner deras likes och kommentarer från dina inlägg. Gillarna och kommentarerna kommer inte tillbaka när du avblockerar den personen. Personen du avblockerar måste gå tillbaka och gilla dina inlägg igen.

Hur återställer jag gilla-markeringar och kommentarer på Instagram efter att ha avblockerat någon?

Ja, efter att du blockerat någon kommer deras gilla-markeringar och kommentarer att tas bort från dina foton och videor. Att avblockera någon återställer inte deras tidigare gilla-markeringar och kommentarer. Var detta till hjälp?

Hur ångrar du avblockering på Instagram?

Knacka på uppe till höger och tryck sedan på Inställningar. Tryck på Sekretess och sedan på Blockerade konton. För att avblockera någon på din lista över blockerade konton, tryck på Avblockera till höger om deras namn. Tryck på Unblock igen för att bekräfta.

När jag blockerar någon på Instagram försvinner mina likes?

När du blockerar någon från Instagram-appen har du möjlighet att blockera deras konto eller blockera deras konto och nya konton de kan skapa. Personer aviseras inte när du blockerar dem. När du har blockerat någon kommer deras gilla-markeringar och kommentarer att tas bort från dina foton och videor.

Vad händer när jag avblockerar någon på Instagram?

Du kan avblockera någon i Instagram-appen från Inställningar eller deras profil. När du avblockerar någon på Instagram kan de skicka meddelanden till dig och se din profil om den är offentlig. Blockerade Instagram-användare kan inte se dina inlägg och berättelser, skicka meddelanden till dig eller följa dig.

När du avblockerar någon på Instagram kommer meddelandena tillbaka?

Tar blockering av någon på Instagram bort meddelanden? Att blockera någon på Instagram raderar inte meddelanden. Du kommer dock inte att kunna se dem eftersom Instagram kommer att dölja dem. När du har avblockerat personen kommer meddelandena att göra detdyker upp igen.

När du blockerar någon försvinner dina kommentarer?

Ja! Alla dina gilla-markeringar och kommentarer kommer att försvinna från allt som är kopplat till den personens konto.

Vad händer när du avblockerar någon?

Om du har en förändring i hjärtat och bestämmer dig för att avblockera någon, går det inte bara tillbaka till det normala. Om du till exempel avblockerar någon återställs inte gilla-markeringar och kommentarer som tagits bort. Meddelanden de skickade till dig medan de var blockerade kommer fortfarande aldrig att levereras, och de kommer inte automatiskt att börja följa dig igen.

Kan någon se när du blockerar och avblockerar dem på Instagram?

Nej, personen kommer inte att få ett meddelande om att du har avblockerat dem. Det finns dock sätt som de kan gissa. om de till exempel får ett meddelande om att du följer dem igen, kanske de inser att de var blockerade.

Hur ser jag min Instagram-blockeringslista?

Knacka på eller din profilbild längst ner till höger för att gå till din profil. Tryck på uppe till höger och tryck sedan på Inställningar. Tryck på Sekretess och sedan på Blockerade konton.

Hur återställer jag en kommentar på Instagram?

Klicka på ångra-knappen längst upp till höger på din Instagram-skärm precis efter att du har tagit bort kommentaren. Observera att detta popup-meddelande för att ångra den raderade Instagram-kommentaren varar i mindre än 5 sekunder. Så du har begränsad tid på dig att återställa den raderade kommentaren.

Tar blockering av någon bort gilla-meddelandet?

Om du av misstag gillade ett foto på Instagram och blockerade användaren omedelbart, kommer liken automatiskt att tas bort. Tänk på att genom att blockera en person på Instagram kommer de inte att veta om du har gillat deras foto, och kommer definitivt inte att få något meddelande om din åtgärd.

Vad händer om du blockerar någon efter att ha gillat deras inlägg?

När du blockerar kontot försvinner liknande från bilden, aviseringen försvinner från Aktivitet och personen du stalkar kan inte hitta ditt konto på Sök. Den här lösningen är svaret på dina böner eftersom den inte bara raderar ditt misstag, utan den raderar dig också från Instagram. Poff!

Vad händer när någon blockerar dig på Instagram och sedan avblockerar dig?

Att blockera någon på Instagram gör att de slutar följa dig, så när du avblockerar den personen kommer de fortfarande inte att följa dig.

Kan personen som blockerade mig på Instagram fortfarande se min profil?

Ja. Den blockerade personen kan se din profil men inte några av dina inlägg, berättelser eller höjdpunkter i din profil. Du kanske undrar hur. Nåväl, ibland genom sökresultaten och mest från tidigare kommentarer, taggar eller gruppmeddelanden.

Hur lägger du till någon tillbaka på Instagram efter att ha blockerat dem?

Knacka på uppe till höger och tryck sedan på Inställningar. Tryck på Sekretess och sedan på Blockerade konton. Från din lista över blockerade konton kan du också avblockera någon genom att trycka på Avblockera till höger om deras namn.

Varför försvinner Instagram-kommentarer?

Så, här är sammanfattningen av anledningarna till varför Instagram-kommentarer försvann eller visar att kommentarerna är begränsade: Du följer inte personen. Avsändaren har redan tagit bort kommentaren. Ägaren begränsade kommentarerna för nära vänner.

Vad händer med taggade foton när du blockerar någon på Instagram?

Nej, blockerad person har inte tagit bort taggarna på dina foton (om blockerad person inte har tagit bort taggar innan blir blockerad). Den har precis försvunnit.

Hur återställer jag gilla-markeringar och kommentarer på Instagram efter att ha avblockerat någon?

Ja, efter att du blockerat någon kommer deras gilla-markeringar och kommentarer att tas bort från dina foton och videor.Att avblockera någon återställer inte deras tidigare gilla-markeringar och kommentarer. Var detta till hjälp?

Kan du se kommentarer från någon du blockerat?

När du blockerar någon kommer ni inte att kunna läsa varandras kommentarer även om ni båda kommer att kunna kommentera en gemensam väns inlägg eller foto. Det beror på att efter blockering av Facebook döljer din profil för varandra.

Vad händer när du blockerar någon på Instagram men din profil är offentlig?

Om du är ett offentligt konto kan den blockerade användaren fortfarande se dina likes och kommentarer på andra användares inlägg. Omvänt kommer den blockerade användaren inte heller att kunna se något av ditt innehåll. Du kan nu vara säker på att du inte kommer att se det här kontot någonstans i ditt flöde.

Får du någons meddelanden efter att ha avblockerat dem?

Kontakten kommer nu att avblockeras och din telefon kommer att börja kunna ta emot sms, samtal och Facetimes från dem igen.

windowsclub/ author of the article
Zainab is a self-motivated information technology professional, with a thorough knowledge of all facets pertaining to network infrastructure design, implementation, and administration.