Jak odzyskać konto na Instagramie, gdy zostało trwale usunięte?


Jeśli Twoje konto zostało usunięte przez Ciebie lub osobę znającą Twoje hasło, nie ma możliwości jego przywrócenia. Możesz utworzyć nowe konto z tym samym adresem e-mail, którego używałeś wcześniej, ale możesz nie być w stanie uzyskać tej samej nazwy użytkownika. Czy to było pomocne? [Rozwiązanie] Jak odzyskać trwale usunięte konto na Instagramie?Przejdź do ekranu logowania na Instagramie, zapisz swoją nazwę użytkownika na Instagramie i naciśnij Uzyskaj pomoc, logując się za…Następnie zostaniesz przeniesiony na nową stronę zatytułowaną Problem z logowaniem. Następnie kliknij Potrzebujesz więcej pomocy, aby przejść dalej..Następnie wprowadź adres e-mail, którego użyłeś podczas rejestracji na Instagramie. Ponadto jesteś zobowiązany do…Następnie wybierz rodzaj usuniętego konta na Instagramie, na przykład konto firmowe, konto marki lub…Zobacz więcej….

Jak odzyskać konto na Instagramie po jego usunięciu?

Możesz wykonać następujące kroki, aby odzyskać swoje konto. Przejdź do strony logowania na Instagramie. Wpisz nazwę użytkownika, której używałeś na swoim Instagramie i kliknij „Uzyskaj pomoc przy logowaniu” za przyciskiem logowania.

Jak mogę zalogować się na Instagram, jeśli zapomniałem nazwy użytkownika?

Krok 1. Przejdź do ekranu logowania na Instagramie, zapisz swoją nazwę użytkownika na Instagramie i naciśnij Uzyskaj pomoc, logując się za przyciskiem Zaloguj. Krok 2. Następnie zostaniesz przeniesiony do nowej strony zatytułowanej Problem z logowaniem. Następnie kliknij potrzebna dalsza pomoc, aby przejść dalej.

Jak odzyskać wyłączone konto na Instagramie?

Jeśli właśnie tymczasowo wyłączyłeś swoje konto na Instagramie, możesz je odzyskać w dowolnym momencie, ponownie aktywując. Upewnij się, że Twoje konto na Instagramie jest wyłączone, ale nie usunięte. Co więcej, dezaktywacja konta zajmuje kilka godzin. Podczas tego procesu nie można go ponownie aktywować.

Jak mogę odzyskać usunięty profil?

Wybierz typ profilu, po którym chcesz odzyskaćusunięcie, niezależnie od tego, czy było to osobiste, czy biznesowe Następnie należy kliknąć przycisk „konto zostało zhakowane”, aplikacja poprosi Cię o „wszelkie dodatkowe szczegóły”, ale ten krok nie jest konieczny, więc możesz go pominąć

windowsclub/ author of the article