Πώς να επαναφέρετε τα likes και τα σχόλια στο instagram μετά την απεμπλοκή


Πώς μπορώ να τα πάρω πίσω; Σύμφωνα με το Instagram, όταν μπλοκάρεις έναν ακόλουθο, τα likes και τα σχόλιά του εξαφανίζονται από τις αναρτήσεις σου. Τα likes και τα σχόλια δεν επιστρέφουν όταν ξεμπλοκάρετε αυτό το άτομο. Το άτομο που ξεμπλοκάρετε θα πρέπει να επιστρέψει και να κάνει ξανά like στις αναρτήσεις σας.

Contents
  1. Πώς μπορώ να επαναφέρω τα likes και τα σχόλια στο Instagram αφού ξεμπλοκάρω κάποιον;
  2. Πώς αναιρείτε την κατάργηση αποκλεισμού στο Instagram;
  3. Όταν αποκλείω κάποιον στο Instagram εξαφανίζονται τα like μου;
  4. Τι συμβαίνει όταν ξεμπλοκάρω κάποιον στο Instagram;
  5. Όταν ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Instagram επιστρέφουν τα μηνύματα;
  6. Όταν αποκλείετε κάποιον εξαφανίζονται τα σχόλιά σας;
  7. Τι συμβαίνει όταν ξεμπλοκάρετε κάποιον;
  8. Μπορεί κάποιος να δει πότε τον αποκλείετε και τον ξεμπλοκάρετε στο Instagram;
  9. Πώς μπορώ να δω τη λίστα αποκλεισμού μου στο Instagram;
  10. Πώς μπορώ να ανακτήσω ένα σχόλιο στο Instagram;
  11. Ο αποκλεισμός κάποιου καταργεί την ειδοποίηση “μου αρέσει”;
  12. Τι θα συμβεί αν αποκλείσετε κάποιον αφού του αρέσει η ανάρτησή του;
  13. Τι συμβαίνει όταν κάποιος σας μπλοκάρει στο Instagram και μετά σας ξεμπλοκάρει;
  14. Μπορεί το άτομο που με απέκλεισε στο Instagram να βλέπει ακόμα το προφίλ μου;
  15. Πώς προσθέτετε ξανά κάποιον στο Instagram αφού τον αποκλείσετε;
  16. Γιατί εξαφανίζονται τα σχόλια στο Instagram;
  17. Τι συμβαίνει με τις φωτογραφίες με ετικέτα όταν αποκλείετε κάποιον στο Instagram;
  18. Πώς μπορώ να επαναφέρω τα likes και τα σχόλια στο Instagram αφού ξεμπλοκάρω κάποιον;
  19. Μπορείτε να δείτε τα σχόλια κάποιου που αποκλείσατε;
  20. Τι συμβαίνει όταν αποκλείετε κάποιον στο Instagram αλλά το προφίλ σας είναι δημόσιο;
  21. Λαμβάνετε μηνύματα κάποιου αφού τον ξεμπλοκάρετε;

Πώς μπορώ να επαναφέρω τα likes και τα σχόλια στο Instagram αφού ξεμπλοκάρω κάποιον;

Ναι, αφού αποκλείσετε κάποιον, τα “μου αρέσει” και τα σχόλιά του θα αφαιρεθούν από τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Η κατάργηση αποκλεισμού κάποιου δεν θα επαναφέρει τα προηγούμενα “μου αρέσει” και τα σχόλιά του. Ήταν αυτό χρήσιμο;

Πώς αναιρείτε την κατάργηση αποκλεισμού στο Instagram;

Πατήστε επάνω δεξιά και μετά πατήστε Ρυθμίσεις. Πατήστε Απόρρητο και μετά πατήστε Αποκλεισμένοι λογαριασμοί. Για να ξεμπλοκάρετε κάποιον από τη λίστα αποκλεισμένων λογαριασμών σας, πατήστε Κατάργηση αποκλεισμού στα δεξιά του ονόματός του. Πατήστε Κατάργηση αποκλεισμού ξανά για επιβεβαίωση.

Όταν αποκλείω κάποιον στο Instagram εξαφανίζονται τα like μου;

Όταν αποκλείετε κάποιον από την εφαρμογή Instagram, θα έχετε την επιλογή να αποκλείσετε τον λογαριασμό του ή να αποκλείσετε τον λογαριασμό του και νέους λογαριασμούς που μπορεί να δημιουργήσει. Οι άνθρωποι δεν ειδοποιούνται όταν τους αποκλείετε. Αφού αποκλείσετε κάποιον, τα “μου αρέσει” και τα σχόλιά του θα αφαιρεθούν από τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.

Τι συμβαίνει όταν ξεμπλοκάρω κάποιον στο Instagram;

Μπορείτε να ξεμπλοκάρετε κάποιον στην εφαρμογή Instagram από τις Ρυθμίσεις ή το προφίλ του. Όταν ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Instagram, μπορεί να σας στείλει μήνυμα και να δει το προφίλ σας εάν είναι δημόσιο. Οι αποκλεισμένοι χρήστες του Instagram δεν μπορούν να δουν τις αναρτήσεις και τις ιστορίες σας, να σας στείλουν μήνυμα ή να σας ακολουθήσουν.

Όταν ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Instagram επιστρέφουν τα μηνύματα;

Το μπλοκάρισμα κάποιου στο Instagram διαγράφει μηνύματα; Ο αποκλεισμός κάποιου στο Instagram δεν διαγράφει μηνύματα. Ωστόσο, δεν θα μπορείτε να τα δείτε γιατί το Instagram θα τα κρύψει. Μόλις καταργήσετε τον αποκλεισμό του ατόμου, τα μηνύματα θα γίνουνεπανεμφανίζονται.

Όταν αποκλείετε κάποιον εξαφανίζονται τα σχόλιά σας;

Ναι! Τα “μου αρέσει” και τα σχόλιά σας θα εξαφανιστούν από οτιδήποτε σχετίζεται με τον λογαριασμό αυτού του ατόμου.

Τι συμβαίνει όταν ξεμπλοκάρετε κάποιον;

Εάν έχετε αλλάξει γνώμη και αποφασίσετε να ξεμπλοκάρετε κάποιον, τα πράγματα δεν επανέρχονται απλώς στο φυσιολογικό. Για παράδειγμα, η κατάργηση αποκλεισμού κάποιου δεν θα επαναφέρει τα likes και τα σχόλια που καταργήθηκαν. Τα μηνύματα που σας έστειλαν ενώ ήταν αποκλεισμένα δεν θα παραδοθούν ποτέ και δεν θα αρχίσουν να σας ακολουθούν ξανά αυτόματα.

Μπορεί κάποιος να δει πότε τον αποκλείετε και τον ξεμπλοκάρετε στο Instagram;

Όχι, το άτομο δεν θα λάβει ειδοποίηση για να πει ότι το ξεμπλοκάρατε. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι που μπορούν να μαντέψουν. Για παράδειγμα, εάν λάβουν μια ειδοποίηση ότι τους ακολουθείτε ξανά, μπορεί να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν αποκλειστεί.

Πώς μπορώ να δω τη λίστα αποκλεισμού μου στο Instagram;

Πατήστε ή την εικόνα του προφίλ σας κάτω δεξιά για να μεταβείτε στο προφίλ σας. Πατήστε επάνω δεξιά και μετά πατήστε Ρυθμίσεις. Πατήστε Απόρρητο και μετά πατήστε Αποκλεισμένοι λογαριασμοί.

Πώς μπορώ να ανακτήσω ένα σχόλιο στο Instagram;

Κάντε κλικ στο κουμπί αναίρεσης στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης Instagram αμέσως μετά τη διαγραφή του σχολίου. Σημειώστε ότι αυτή η αναδυόμενη ειδοποίηση για την αναίρεση του διαγραμμένου σχολίου Instagram διαρκεί λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα. Επομένως, έχετε περιορισμένο χρόνο για να ανακτήσετε το διαγραμμένο σχόλιο.

Ο αποκλεισμός κάποιου καταργεί την ειδοποίηση “μου αρέσει”;

Εάν κατά λάθος σας άρεσε μια φωτογραφία στο Instagram και στη συνέχεια αποκλείσετε τον χρήστη αμέσως, το like θα αφαιρεθεί αυτόματα. Λάβετε υπόψη ότι αποκλείοντας ένα άτομο στο Instagram, δεν θα γνωρίζει αν σας άρεσε η φωτογραφία του και σίγουρα δεν θα λάβει καμία ειδοποίηση σχετικά με την ενέργειά σας.

Τι θα συμβεί αν αποκλείσετε κάποιον αφού του αρέσει η ανάρτησή του;

Όταν αποκλείετε τον λογαριασμό, το like εξαφανίζεται από την εικόνα, η ειδοποίηση εξαφανίζεται από τη Δραστηριότητα και το άτομο που παρακολουθείτε δεν μπορεί να βρει τον λογαριασμό σας στην Αναζήτηση. Αυτή η λύση είναι η απάντηση στις προσευχές σας γιατί όχι μόνο διαγράφει το λάθος σας, αλλά σας διαγράφει και από το Instagram. Πουφ!

Τι συμβαίνει όταν κάποιος σας μπλοκάρει στο Instagram και μετά σας ξεμπλοκάρει;

Το να αποκλείσετε κάποιον στο Instagram έχει ως αποτέλεσμα να μην σας ακολουθεί, οπότε όταν ξεμπλοκάρετε αυτό το άτομο, εξακολουθεί να μην σας ακολουθεί.

Μπορεί το άτομο που με απέκλεισε στο Instagram να βλέπει ακόμα το προφίλ μου;

Ναι. Το αποκλεισμένο άτομο μπορεί να δει το προφίλ σας αλλά όχι οποιαδήποτε από τις αναρτήσεις, τις ιστορίες ή τις επισημάνσεις στο προφίλ σας. Ίσως αναρωτιέστε πώς. Λοιπόν, μερικές φορές μέσα από τα αποτελέσματα αναζήτησης και κυρίως από τα προηγούμενα σχόλια, ετικέτες ή ομαδικά μηνύματα.

Πώς προσθέτετε ξανά κάποιον στο Instagram αφού τον αποκλείσετε;

Πατήστε επάνω δεξιά και μετά πατήστε Ρυθμίσεις. Πατήστε Απόρρητο και μετά πατήστε Αποκλεισμένοι λογαριασμοί. Από τη λίστα των αποκλεισμένων λογαριασμών σας, μπορείτε επίσης να ξεμπλοκάρετε κάποιον πατώντας Κατάργηση αποκλεισμού στα δεξιά του ονόματός του.

Γιατί εξαφανίζονται τα σχόλια στο Instagram;

Λοιπόν, εδώ είναι η περίληψη των λόγων για τους οποίους εξαφανίστηκαν τα σχόλια στο Instagram ή δείχνουν ότι τα σχόλια είναι περιορισμένα: Δεν ακολουθείτε το άτομο. Ο αποστολέας έχει ήδη διαγράψει το σχόλιο. Ο ιδιοκτήτης περιόρισε τα σχόλια για στενούς φίλους.

Τι συμβαίνει με τις φωτογραφίες με ετικέτα όταν αποκλείετε κάποιον στο Instagram;

Όχι, το αποκλεισμένο άτομο δεν έχει αφαιρέσει τις ετικέτες στις φωτογραφίες σας (εάν το αποκλεισμένο άτομο δεν έχει αφαιρέσει ετικέτες πριν αποκλειστεί). Μόλις εξαφανίστηκε.

Πώς μπορώ να επαναφέρω τα likes και τα σχόλια στο Instagram αφού ξεμπλοκάρω κάποιον;

Ναι, αφού αποκλείσετε κάποιον, τα “μου αρέσει” και τα σχόλιά του θα αφαιρεθούν από τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.Η κατάργηση αποκλεισμού κάποιου δεν θα επαναφέρει τα προηγούμενα “μου αρέσει” και τα σχόλιά του. Ήταν αυτό χρήσιμο;

Μπορείτε να δείτε τα σχόλια κάποιου που αποκλείσατε;

Μόλις αποκλείσετε κάποιον, δεν θα μπορείτε να διαβάσετε ο ένας τα σχόλια του άλλου, παρόλο που και οι δύο θα μπορείτε να σχολιάσετε την ανάρτηση ή τη φωτογραφία ενός κοινού φίλου. Αυτό συμβαίνει γιατί μετά τον αποκλεισμό του Facebook κρύβει το προφίλ σας ο ένας από τον άλλο.

Τι συμβαίνει όταν αποκλείετε κάποιον στο Instagram αλλά το προφίλ σας είναι δημόσιο;

Εάν είστε δημόσιος λογαριασμός, ο αποκλεισμένος χρήστης εξακολουθεί να μπορεί να δει τα like και τα σχόλιά σας σε αναρτήσεις άλλων χρηστών. Αντίθετα, ο αποκλεισμένος χρήστης δεν θα μπορεί επίσης να δει κανένα από το περιεχόμενό σας. Τώρα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα βλέπετε αυτόν τον λογαριασμό πουθενά στη ροή σας.

Λαμβάνετε μηνύματα κάποιου αφού τον ξεμπλοκάρετε;

Η επαφή θα ξεμπλοκαριστεί τώρα και το τηλέφωνό σας θα αρχίσει να λαμβάνει ξανά μηνύματα κειμένου, κλήσεις και Facetimes από αυτές.

windowsclub/ author of the article
Zainab is a self-motivated information technology professional, with a thorough knowledge of all facets pertaining to network infrastructure design, implementation, and administration.