Sådan gendanner du likes og kommentarer på instagram efter fjernelse af blokering


Hvordan kan jeg få dem tilbage? Ifølge Instagram, når du blokerer en følger, forsvinder deres likes og kommentarer fra dine opslag. Synes godt om og kommentarer vender ikke tilbage, når du fjerner blokeringen af ​​denne person. Den person, du fjerner blokeringen, skal gå tilbage og like igen dine opslag.

Hvordan gendanner jeg likes og kommentarer på Instagram efter at have fjernet blokeringen af ​​nogen?

Ja, når du har blokeret nogen, vil vedkommendes likes og kommentarer blive fjernet fra dine billeder og videoer. Fjernelse af blokering af en person vil ikke gendanne deres tidligere likes og kommentarer. Var dette nyttigt?

Hvordan fortryder du fjernelse af blokering på Instagram?

Tryk øverst til højre, og tryk derefter på Indstillinger. Tryk på Privatliv, og tryk derefter på Blokerede konti. For at fjerne blokeringen af ​​en person på din liste over blokerede konti skal du trykke på Fjern blokering til højre for vedkommendes navn. Tryk på Fjern blokering igen for at bekræfte.

Når jeg blokerer nogen på Instagram, forsvinder mine likes?

Når du blokerer nogen fra Instagram-appen, har du mulighed for at blokere deres konto eller at blokere deres konto og nye konti, de måtte oprette. Folk får ikke besked, når du blokerer dem. Når du har blokeret en person, vil vedkommendes likes og kommentarer blive fjernet fra dine billeder og videoer.

Hvad sker der, når jeg fjerner blokeringen af ​​nogen på Instagram?

Du kan fjerne blokeringen af ​​nogen på Instagram-appen fra Indstillinger eller deres profil. Når du fjerner blokeringen af ​​nogen på Instagram, kan de sende en besked til dig og se din profil, hvis den er offentlig. Blokerede Instagram-brugere kan ikke se dine opslag og historier, sende beskeder til dig eller følge dig.

Når du fjerner blokeringen af ​​nogen på Instagram, kommer beskederne tilbage?

Sletter blokering af nogen på Instagram beskeder? Blokering af nogen på Instagram sletter ikke beskeder. Du vil dog ikke kunne se dem, fordi Instagram vil skjule dem. Når du fjerner blokeringen af ​​personen, vil beskedernedukke op igen.

Når du blokerer nogen, forsvinder dine kommentarer?

Ja! Dine likes og kommentarer vil alle forsvinde fra alt, der er forbundet med denne persons konto.

Hvad sker der, når du fjerner blokeringen af ​​nogen?

Hvis du har en forandring i hjertet og beslutter dig for at fjerne blokeringen af ​​nogen, går tingene ikke bare tilbage til det normale. For eksempel vil ophævelse af blokering af nogen ikke gendanne likes og kommentarer, der blev fjernet. Beskeder, de sendte dig, mens de var blokeret, vil stadig aldrig blive leveret, og de vil ikke automatisk begynde at følge dig igen.

Kan nogen se, når du blokerer og fjerner blokeringen af ​​dem på Instagram?

Nej, personen får ikke en notifikation om, at du har fjernet blokeringen af ​​vedkommende. Der er dog måder, de kan gætte på. hvis de f.eks. modtager en notifikation om, at du følger dem igen, kan de måske indse, at de er blevet blokeret.

Hvordan kan jeg se min Instagram-blokeringsliste?

Tryk på eller dit profilbillede nederst til højre for at gå til din profil. Tryk på øverst til højre, og tryk derefter på Indstillinger. Tryk på Privatliv, og tryk derefter på Blokerede konti.

Hvordan gendanner jeg en kommentar på Instagram?

Klik på fortryd-knappen øverst til højre på din Instagram-skærm, lige efter du har slettet kommentaren. Bemærk, at denne pop op-meddelelse for at fortryde den slettede Instagram-kommentar varer i mindre end 5 sekunder. Så du har begrænset tid til at gendanne den slettede kommentar.

Fjerner blokering af nogen lignende-meddelelsen?

Hvis du ved et uheld kunne lide et billede på Instagram og derefter blokerede brugeren med det samme, vil liken automatisk blive fjernet. Husk på, at ved at blokere en person på Instagram, vil de ikke vide, om du har kunnet lide deres billede, og vil bestemt ikke modtage nogen notifikation om din handling.

Hvad sker der, hvis du blokerer nogen efter at have liket deres opslag?

Når du blokerer kontoen, forsvinder lignende fra billedet, notifikationen forsvinder fra Aktivitet, og den person, du stalker, kan ikke finde din konto på Søgning. Denne løsning er svaret på dine bønner, fordi den ikke kun sletter din fejl, men den sletter dig også fra Instagram. Pøj!

Hvad sker der, når nogen blokerer dig på Instagram og derefter fjerner blokeringen af ​​dig?

Hvis du blokerer nogen på Instagram, får vedkommende ikke til at følge dig, så når du fjerner blokeringen af ​​denne person, vil de stadig ikke følge dig.

Kan den person, der blokerede mig på Instagram, stadig se min profil?

Ja. Den blokerede person kan se din profil, men ikke nogen af ​​dine opslag, historier eller højdepunkter på din profil. Du undrer dig måske over hvordan. Nå, nogle gange gennem søgeresultaterne og for det meste fra de tidligere kommentarer, tags eller gruppebeskeder.

Hvordan tilføjer du en person tilbage på Instagram efter at have blokeret dem?

Tryk øverst til højre, og tryk derefter på Indstillinger. Tryk på Privatliv, og tryk derefter på Blokerede konti. Fra din liste over blokerede konti kan du også fjerne blokeringen af ​​en person ved at trykke på Fjern blokering til højre for vedkommendes navn.

Hvorfor forsvinder Instagram-kommentarer?

Så her er en oversigt over årsagerne til, at Instagram-kommentarer forsvandt eller viser, at kommentarerne er begrænsede: Du følger ikke personen. Afsenderen har allerede slettet kommentaren. Ejeren begrænsede kommentarerne til nære venner.

Hvad sker der med taggede billeder, når du blokerer nogen på Instagram?

Nej, blokeret person har ikke fjernet tags på dine billeder (hvis blokeret person ikke har fjernet tags før bliver blokeret). Den er lige forsvundet.

Hvordan gendanner jeg likes og kommentarer på Instagram efter at have fjernet blokeringen af ​​nogen?

Ja, når du har blokeret nogen, vil vedkommendes likes og kommentarer blive fjernet fra dine billeder og videoer.Fjernelse af blokering af en person vil ikke gendanne deres tidligere likes og kommentarer. Var dette nyttigt?

Kan du se kommentarer fra en, du har blokeret?

Når du har blokeret nogen, vil I ikke kunne læse hinandens kommentarer, selvom I begge vil være i stand til at kommentere på en fælles vens opslag eller billede. Det skyldes, at Facebook efter blokering skjuler jeres profil for hinanden.

Hvad sker der, når du blokerer nogen på Instagram, men din profil er offentlig?

Hvis du er en offentlig konto, kan den blokerede bruger stadig se dine likes og kommentarer til andre brugers indlæg. Omvendt vil den blokerede bruger heller ikke kunne se noget af dit indhold. Du kan nu være sikker på, at du ikke vil se denne konto nogen steder på dit feed.

Får du nogens beskeder efter at have fjernet blokeringen?

Kontaktpersonen vil nu blive fjernet, og din telefon begynder at kunne modtage sms’er, opkald og Facetimes fra dem igen.

windowsclub/ author of the article
Zainab is a self-motivated information technology professional, with a thorough knowledge of all facets pertaining to network infrastructure design, implementation, and administration.